Flaskekølere

 

Køleborde Køleborde

Køleborde designet efter dine behov

Med vores modulopbyggede køleborde fra Porkka kan du let og enkelt designe dit helt eget kølebord. De fleksible moduler kan bygges sammen til borde, som for eksempel med en længde på to meter indeholder fem moduler, udvalgt efter dit behov. Kølebordet kan bruges i kantiner og restaurationer som den perfekte løsning, når flere forskellige retter eller varer skal præsenteres og holdes på den optimale temperatur.
Flaskekølere

Modulerne leveres tilpasset GN-mål med en modulbredde på 400 mm eller tilpasset danske ølkasser med en modulbredde på 460 mm. Begge typer har en modulhøjde uden ben og topplade på 720 mm. Bordene er som standard udført i rustfrit stål udvendigt og indvendigt. De har 40 mm topplade, 140 mm høje justerbare ben (130 – 200 mm) og indbygget udtageligt køleaggregat. Køleaggregatet suger og kaster køleluften ud på betjeningssiden, hvilket gør bordene velegnet til indbygning.

Som standard leveres alle borde med vaskbart smudsfilter og elektronisk styring med digital udlæsning. Alle køleborde til drikkevarer leveres standard med centralt låsesystem og skuffeindsats. I køleborde til fødevarer er skufferne forberedt GN-1/1 kantiner.

Se produktinformation om PORKKA køleborde.

 

 

 

 

storkoekken_inventar

Modultilpassede køleborde fra Dencker
koelebordeSe prisliste!