Ismaskiner

Ismaskiner Ismaskiner Ismaskiner

Iskendere foretrækker SCOTSMAN gourmet isterninger

Disse krystalklare individuelt formede isterninger smelter langsomt og giver, med deres store overflade, den optimale køling uden at påvirke drinkens kvalitet. Gourmet isterninger er formet ved at spraye vand op i en horisontal fordamper, hvor isterningerne formes individuelt. Dette er hemmeligheden bag terningernes både klare og rene fremtoning. En metode, der oprindeligt var patenteret af SCOTSMAN. På modeller med automatisk vandgennemskyl skylles de mineralske partikler, der naturligt ophobes i maskinens vandreservoir, automatisk ud, når maskinen tager friskt vand ind efter hver produktionscyklus.

Ren is uden luftlommer og med et minimum af mineraler. Isterningerne er faktisk renere end det vand, der anvendes.

Med 6-serien har SCOTSMAN udviklet en ny serie af ismaskiner med indbygget magasin. En række forbedringer udviklet på basis af mange års erfaringer fra den kendte AC 5-serie tilsikrer enklere vedligeholdelse, optimal pladsudnyttelse, æstetisk og ergonomisk design, der letter den daglige brug med skrå, letbetjent skydelåge til magasinet og med mulighed for indbygning, ligesom det indbyggede vandgennemskyl (visse modeller) og partikelreservoir letter den daglige rengøring.

Magasinets indbyggede anti-bakteriesystem nedbringer risikoen for forurening af isen.

Pålideligheden skal være i højsædet og SCOTSMAN har gjort pålideligheden til sin forpligtelse, hvilket hundredetusinder af tilfredse brugere bekræfter. SCOTSMAN yder af samme årsag 2 års garanti på denne serie af isterningsmaskiner.

 

 

Se produktblad på Scotsman AC46